Bedenken, bespreken, valideren, implementeren

Baddesley Consulting begeleidt en adviseert kleine en middelgrote ondernemingen en afdelingen in uiteenlopende branches. Adviezen en bemiddeling op het gebied van personele, persoonlijke, communicative, commerciŽle en organisatorische ontwikkeling staan in haar werk centraal.

Als aanjager of rustpunt, voor een frisse blik van buitenaf of veranderingen van binnenuit; de dienstverlening van Baddesley komt tegemoet aan de wensen van opdrachtgevers, de verlangens van uw business, de eisen van het nu en de nieuwe economie, de behoeften van mens en organisatie.


"The major challenge for the leaders in the 21st century will be how to release the brainpower of their organisations."
- Warren Bennis


De zakelijke dienstverlening van Baddesley op het gebied van consulting en bemiddeling heeft immer persoonlijke betrokkenheid als meest relevante kwaliteitsnorm. The personal touch is tekenend voor Baddesley, het streven naar kwaliteit onmiskenbaar.

Hoe uw opdracht ook luidt, u kunt te allen tijde rekenen op de actuele know how, het vakmanschap, de service en de gedrevenheid waarmee Baddesley bij haar cliŽnten een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. U mag vanzelfsprekend rekenen op inventiviteit en pro-activiteit, op vertrouwelijke en betrouwbare betrokkenheid.